Reactie plaatsen

Reacties

Nienke
6 maanden geleden

Snelle hulp bij opschonen van het erf. We belde smiddags en dezelfde avond was Richard er al!

D
7 maanden geleden

Eindelijk een manier om snel van je ratten af te komen! Effectief en zonder slechte schadelijke stoffen, kan geen gif tegenop. Geweldig hoe Richard dit werk vol passie en energie verricht!!

Floren De Vries
een jaar geleden

Vroeger deden we de bestrijding met gif, totdat Richard zich hier kwam voorstellen. Deze manier is effectiever en beter voor roofvogels en milieu. Regelmatig word er een ronde gedaan of je stuurt een appje en hij staat er binnen een paar dagen. Bevalt ons heel goed!

Yannick
een jaar geleden

Enige tijd geleden hulp ingeroepen van Richard.
Zowel bij onze buren als bij ons flink wat opgeschoond. En veel tips en advies gekregen om zelf verder aan de slag te gaan.
Goed geholpen , dankjewel

Mart-Jan Verkaik
een jaar geleden

Ik had al eens eerder rond gekeken of er iemand was die bij ons ratten zou kunnen schieten. De traditionele manier met gif en klemmen was niet erg effectief voor mijn gevoel.
En toen stond Richard ineens op het erf en is diezelfde week nog begonnen. Als je ziet hoeveel hij er in 1 avond opruimt dan realiseer je je pas hoe groot het rattenprobleem is...
Met wat praktische tips van Richard en met regelmaat een ronde verwachten we het rattenprobleem beheersbaar te houden.

Vos uit Kanerik
een jaar geleden

Richard is een topper. Hij is vriendelijk, neemt de tijd en heeft geweldige apparatuur om ratten te vinden en uit te schakelen. Na weken prutsen met een rattenval is het na een bezoek vannRichsrd weer heerlijk rustig als het gaat om ratten. Een aanrader dus als je snel en betaalbaar van je ratten(plaag) af wilt.